Cele mai bune camere de mobil in 2020

Cum ne alegem un telefon in functie de camera perfomanta pe care o are, de ce nu ne-am concentra la fel de mult si cand vrem sa ne cumparam un aparat foto? Este destul de greu sa alegi o camera foarte buna avand in vedere ca sunt atat de multe modele bune si la preturi accesibile. De accea am facut o lista cu cele mai bune camere din 2020 si poate va ajuta la simplificarea deciziei tale. 

Daca vrei o camera care sa poate face fotografii excelente a cuiva care este in miscare, cea mai potrivita alegere este camera GoPro Hero 8 Black. Este foarte buna si pentru realizarea diferitelor videoclipuri, iar pozele au o calitatea superioara. Daca esti pasionat de plimbari in aer liber si iti place sa fotografiezi obiecte in miscare, aceasta camera este ideala. Pretul ei este de 399$.

Camera Sony A7 II este mai mult pentru profesionisti, pentru obtinerea unei fotografii perfecte sau a unui videoclip perfect. Aceasta camera este putin mai veche, dar daca te atrage o poti cumpara la pretul de 998$.

Camera DJI Marvic Air este ideala pentru cei care calatoresc foarte mult si vor sa surprinda totul in poze. Ea este o mini-drona pliabila de 4K. In cazul in care nu mai ai prea mult loc in bagaj pentru o camera de filmat, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca este mica si poate incapea chiar si intr-un buzunar. Este o camera performanta si poate filma 4K. Pretul ei incepe de la 786$. 

Canon EOS RP este o camera foto cu cadru complet de calitate. Este potrivita mai mult pentru cei care detin deja lentile Canon. Ea face poze de inalte calitate, iar pretul este de 999$.

Sony A6000 este potrivit chiar si pentru un cadou pentru cineva care este pasionat de fotografiere. Ofera o calitatea foarte mare si poate fi utilizata si in calatorii. Este o camera foarte buna si ieftina, pretul ei incepe de la 448$.

Olympus OM-D E-M10 Mark II/III este o camera cu lentile interschimbabile Micro Four Thrids si un avantaj al lentilelor este ca sunt foarte mici si incap si in cel mai mic loc. Camera aceasta este rapida, face poze foarte bune si are functii performante. Pretul ei incepe de 449$. 

Nikon D7500 este potrivita daca vrei o camera care poate sa faca poze in miscare rapida pentru a surprinde anumite miscari din sporturi sau ale animalelor. Pretul ei incepe de la 704$. 

Logitech Brio 4K este o camera care se poate conecta si la un Windows 10 prin recunoasterea faciala. Este capabila sa filmele pana la 4K. Mai poate sa ajusteze lumina, adica daca este o lumina proasta, cu ajutorul HDR pozele vor fi perfecte. 

Aceasta lista poate te va ajuta in cazul in care vrei sa iti achizitionezi o camera in functie de pasiunile tale si de necesitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *