Cele mai bune ceasuri pentru alergat in 2020

Daca esti o persoana sportiva sau una activa si mergi si alergi cateva minute sau chiar cativa kilometri pe zi, pe langa o pereche de papuci comozi si un echipament la fel de comod mai ai nevoie de un ceas. Acestea pot vedea ritmul cardiac, sanatatea ta, cat de obosit esti sau chiar recuperarea. Pe langa functiile pe care majoritatea ceasurilor performante si noi le au precum muzica, notificari, aceste ceasuri sunt dotate cu functii mei noi si mai utile in cazul sportivilor. 

Ceasul Vantage V (308£) va ajuta sa va antrenati si sa alergati mai bine, mai inteligent. Acesta poate indica ritmul cardiac pe care il aveti si ofera chiar un rezultat precis. Din pacate nu este un ceas foarte ieftin, nu are muzica incorporata la fel ca Garmin Forerunner, dar ceasul Vantage V este ideal pentru a-i tine locul antrenorului, avandu-l la incheietura mainii. Una dintre functiile noi cu care este dotat ceasul este urmarirea sarcinii care poate indica efortul pe care l-ai depus la fiecare antrenament sau alergare, munca depusa de sistemul cardio dar si ce cantitate de muschi ai mai pus pe tine. Functia de recuperare iti atrage atentia cand trebuie sa mergi mai repede sau mai incet sau cand sa revi la antrenament. 

The Forerunner 45 (130£) este unul foarte popular si cunoscut ca fiind accesibil din punct de vedere financiar. Acest ceas este recomandat si potrivit cel mai bine pentru alergatorii incepatori. Poti sa iti planifici un maraton de 5 kilometri iar tot drumul il vei putea urmari chiar de pe ceas. Astfel, daca vrei sa te antrenezi pe urmatorul maraon, ceasul acesta te poate ajuta chiar foarte mult. Multi oameni vor spune ca design-ul ceasului nu este chiar unul sportiv, dar are multe functii utile precum  asistenta de urgenta, cu ajutorul careia poti trimite un mesaj de tip SOS la 3 persoane din contacte si e-mail, iar bateria tine pana la 13 ore, ceea ce este cu adevarat impresionant. 

Urmatorul este Apple Watch Series 5 (399£) care este mai mult un smartwatch, apoi un ceas potrivit pentru alergari. Printre functii se numara GPS-ul, masurarea ritmului cardiac, detectarea antrenamentului in cazul in care uiti de el. Daca nu ai ca scop sa castigi vreun maraton, poti sa iti alegi acest ceas, sa iesi sa alergi si sa asculti muzica prin casti, sa efectuezi apeluri daca vrei, sa incui usa cu ceasul in cazul in care ai uitat. Acest tip de ceas ofera foarte multa libertate.

Prin urmare, daca esti in cautarea unui ceas care sa te ajute in efectuarea antrenamentului tau zilnic, aceasta descriere sper ca te-a ajutat in luarea celei mai bune decizii in functie de activitatea pe care doresti sa o faci (pregatire pentru maraton sau alergare din pasiune). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *