Recenzie Bose Earbuds 500

Aceasta companie a promis ca va lansa noile casti in anul trecut, in 2019, dar nici acum nu au aparut inca. Motivul pentru care au intarziere este coronavirusul, spun ei. Aceste casti sunt noul rival al Airpods-urilor, asta inseamna ca aceasta companie se bucura de intarzierea lansarii castilor Bose. 

In ultimele luni compania a primit destul de multe e-mailuri de la persoane prin care ei voiau sa stie cand se vor lansa castile noi wirelles ale companiei Bose. Modelul castilor Earbuds 500 trebuia sa apara chiar in vara anului 2019, dar suntem in primavara 2020 si inca nu au aparut. Astfel, se asteapta o explicatie pentru aceasta uriasa intarziere, iar clinetii sunt destul de revoltati avand in vedere aceasta intarziere destul de mare. Rapsunsul companiei a fost ca intarierea este datorata de aparitia coroneivirusului, dar Bose spune ca vor fi lansate si castile dar nu se stie inca exact perioada in care vor fi lansate, dar probabil sunt doar vorbe in vant. 

Un purtator de cuvant al companiei Bose spune ca a durat doarte mult si dezvoltarea planului al acestor casti wireless, Earbuds 500, iar lansarea a fost amanata chiar pana la sfarsitul acestui an, ceea ce este revoltator. El mai spune ca nu se stie data la care se vor lansa aceste casti, iar incertitudinea este datorata aparitie noului virus. 

Se banuieste ca acesta companie. Bose, voia sa utilizeze aceleasi baterii argint-zinc in noile castie wireless Earbuds 500, pe care le-a dezvoltat in prim-plan pentru Sleepbuds, care au ca scop mascarea zgomotului din jur. Dar s-a dovedit ca aceasta tehnologie nu era una prea buna, iar acest lucru a condus la intarzierea aceasta uriasa a aparitiei Earbuds-urilor 500. Compania Bose nu spune nici macar daca vor fi lansate in acelasi timp castile Earbuds 500 si Noise Canceling 700, iar aceste lucruri (in principiu marea intarziere) inseamna in mod evident o mare ratare pentru companie, iar aceste ratari nu sunt foarte des intalnite. 

Anul acesta in luna ianuarie, companie Bose a anuntat ca va inchide 119 locatii care se aflau in America de Nord, Australia, Europa si Japonia, avand ca motiv schimbarea catre cumparaturile online, adica oamenii prefera mai mult cumparaturile online si ca acest fapt a dus la inchiderea acelor magazine. 

Din cauza intarzierii foarte mari a lansarii castilor, inchiderea magazinelor si incertitudinea economica indusa de coronavirus, celelalte companii rivale ale Bose vor face multi bani, in timp ce Bose se va lupta sa lanseze acele casti wireless. 

Prin urmare, inca nu se stie cu exactitate cand se vor lansa noile casti, nici macar Bose nu ne poate da un raspuns concis, dar ce este evident este faptul ca are parte de o ratare uriasa din cauza intarzierii dar si din cauza inchiderii a multor magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *