Huawei Mate Xs

Daca esti curios sa vezi ce a pregatit compania Huawei, te invit sa citesti randurile de mai jos. Noul Huawei Mate Xs a fost lansat anul acesta, in urma lansarii modelului Mate X de anul trecut. Daca esti curios sa vezi ce functii si caracteristici noi are acest telefon urmareste detaliile pe care le voi prezenta in randurile urmatoare. 

Huawei a introdus la telefonul sau P30 Pro tehnologia de zoom a camerei periscope care acum este gasita si la noul telefon al companiei Samsung, ci anume S20 Ultra. Pretul telefonului Huawei Mate Xs este de 2499 de euro pentru 512 de GB memorie de stocare si 8 GB RAM. 

Designul telefonului nu este atat de schimbat fata de cel de anul trecut, are un ecran de 6,6 inci cu o rezolutie de 1148×2480. Apasa butonul de pe spate si telefonul se poate transforma intr-o tableta AMOLED de 22 inci 2280×2480 AMOLED si are 5mm grosime. Chiar si cand este o tableta este foarte folositoare si este usor de utilizat chiar si atunci cand te joci. 

Desi modelul Mate Xs arata mai inovativ decat telefoanele pliabile de la Samsung, sistemul de inchidere si deschidere este mult mai dificil decat la telefoanele Samsung, care este un mic dezavantaj al telefonului Huawei. Sistemul de inchidere necesita mai mult efort si presiune, ceea ce am vrea sa evitam la un gadget de ultima generatie. 

Diferenta dintre modelul X de anul trecut si modelul Xs de anul acesta este faptul ca X-ul este mai delicat si are o inchidere mai delicata decat cel Xs desi, Huawei a spus ca la cel de anul acesta ii va pune o versiune mult mai noua. 

In ceea ce priveste protectia ecranului, Mate Xs are mai multe straturi care ii protejeaza ecranul care este cel mai mult expus. Ecranul e alcatuit din poliamida, adeziv clar optic si o pelicula de poliamida. Pe intelesul tuturor, inseamna plastic peste plastic. Dar plasticul nu face ca Mate Xs sa fie mai fragil decat celelalte dispozitive. 

In comparatie cu telefonul X Flip al companiei Samsung, Mate Xs este compatibil cu reteaua 5G, in timp ce Z Flip este compatibil doar cu 4G. Bateria telefonului Huawei are 4.500 mAh si se incarca la o viteza de 55W, in timp ce Z Flip are o incarcare de 15% si o baterie de 3.300 mAh. 

Referitor la camera, este aproape la fel de performanta ca cea a telefoanelor P30, are un senzor unghiular de 40MP, in timp ce Z Flip are doar 12MP.  Este foarte probabil sa fie camerele Mate-urilor cele mai bune. 

Acestea fiind spuse, daca te-am pus pe ganduri si te-ar interesa modelul Huawei Mate Xs, trece-l in lista ta de preferinte pentru a fi pregatit sa il cumperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *