Iphone SE

Pe langa modelele de Iphone 12 care urmeaza a fi lansate in cursul anului acesta, Apple ne-a mai pregatit o surpriza si va lansa Iphone SE. Pana acum l-am numit fie Iphone 9, fie Iphone SE 2, dar Apple a anuntat miercuri ca telefonul se va numi SE. Daca esti tentat sa cumperi telefonul, fii cu ochi pe randurile de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre acesta. 

Iphone-ul SE este de fapt un Iphone 11 incorporat intr-un Iphone 8 mai diferit. Ecranul sau va avea 4,7 inci si pretul va incepe de la 399 de dolari, cu 50 de dolari mai ieftin decat pretul de inceput pentru Iphone 8. Telefonul se poate precomanda incepand cu data de 17 aprilie si este posibil ca el sa ajunga pe data de 24 aprilie. 

Noul SE va fi disponibil in negru, alb si rosu si va avea trei optiuni de stocare, 64GB pentru 399 de dolari, 128 GB pentru 449 de dolari si 512GB pentru 549 de dolari. Incasarile de pe urma modelului rosu vor sustine eforturile impotriva coronavirusului. Acest telefon se adreseaza in principiu persoanelor constiente de buget, care nu vor da 799 de dolari pentru un Iphone 11, dar si pentru cei care prefera telefoanele compacte. Analistul Ben Wood a spus ca Apple cand a planuit producerea SE-ului nu stia ca se va lansa intr-o perioada atat de dificila si agitata, dar telefonul este conceput in asa fel incat sa fie o concurenta buna pentru Android si ca un bonus, vine la pachet si cu un pret mic de 399 de dolari, ceea ce este bine pentru ca in situatia actuala poate vor fi persoane care vor cheltui 1000 de dolari pentru un telefon, dar acelea vor fi putine, iar restul se vor multumi cu telefoane mai acceptabile. De aceea, SE are un pret mai mic. 

Din pacate, lansarea telefonului se va avea loc in aceeasi atmosfera de pana acum, ci se va desfasura in mediul online din cauza coronavirusului. SE are multe caracteristici pe care le au si Iphone 11 si 11 Pro, printre care procesorul bionic A13, incarcare wireless QI si un ecran True Tone, acesta nu va avea un ecran OLED. Are o singura camera de spate de 12 megapixeli, va avea modul portret, HDR si stabilizarea optica a imaginii. Este asemanatoare cu cea principala de pe Iphone 11 si 11 Pro. 

Telefonul nu va avea FaceID, va avea clasica deblocare cu amprenta si va avea si butonul Home, dar din pacate nu va avea o mufa pentru casti. Pana acum cel mai mic Iphone era 11 cu un ecran de 5,8 inci, dar acum acesta va fi cel mai mic dintre modelele mai recente, cu un ecran de 4,7 inci. 

Asadar, daca vrei sa iti cumperi noul Iphone SE poti sa beneficiezi de pretul de 399 de dolari pentru o serie de caracteristici performante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *