Cele mai ieftine casti wireless

Daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti wireless, doar ca AirPods Pro sau Galaxy Buds Plus sunt prea scumpe, exista si alte alternative mult mai ieftine, doar ca nu sunt atat de calitative ca acestea. Sunt cateva firme destul de renumite care au cateva pereche de casti wireless sub 40 de dolari, doar ca nu au aceleasi caracteristici ca cele scumpe. De aceea, in randurile de mai jos voi prezenta care sunt cele mai ieftine casti wireless. 

JLab Go Air are un sunet destul de bun, doar ca uneori el poate sa fie distorsionat, iar basul nu este la fel de puternic, ceea ce se intampla atunci cand te conectezi la laptop. Desi sunt casti wireless, au si un cablu USB cu ajutorul caruia te poti conecta la laptop sau la un adaptor. Din pacate ele nu au o protectie, de aceea nu sunt rezistente la praf sau la murdarie. Calitatea apelurilor este destul de buna si sunt potrivite si pentru videoconferinte. Castile se gasesc la un pret de 30 de dolari.

Letsfit T13 au un sunet calitativ fiind aproape similar cu cel al Apple AirPods Pro originale. Doar ca prezinta un dezavantaj. Controalele tactile sunt foarte sensibile, daca iti atingi parul este posibil ca piesa sa se intrerupa. Lasan la o parte sensibilitatea controalelor tactile, sunt foarte bune pentru a asculta muzica, dar si pentru efectuarea apelurilor. Se incarca printr-un cablul USB-C si se incarca in 6 ore, dar poti sa asculti in continuare muzica. Sunt rezistenta la apa, au rata de impermeabilitate IPX5 si costa 27 de dolari.

Soundpeats TrueFree Plus sunt foarte bune pentru a asculta muzica. Are un bas foarte puternic si sunt foarte confortabile, asa ca nu te vor deranja daca le folosesti pentru o perioada mai lunga de timp. Din pacate, calitatea apelurilor este destul de scazuta, microfonul a distorsionat vocea si au o baterie destul de proasta, nu rezista mai mult de 4 ore, iar butoanele sunt destul de greu de apasat si costa 33 de dolari.

Edifier TWS1 se gasesc la un pret de 40 de dolari, au un design placut, compat, lucios, sunt foarte confortabile si sunt capabila sa anuleze zgomotul exterior. Sunetul nu este atat de dinamic ca la celalalte modele, doar ca se aude bine daca asculti de pe Android. Si acestea sunt rezistente la apa, au rata de impermeabilitate IPX5 si bateria rezista pana la 6 ore de la o singura incarcare. 

Acestea fiind spuse daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti wireless, dar AirPods Pro sau Galaxy Buds Plus sunt prea scumpe, poti sa apelezi la aceste modele care sunt mult mai ieftine si destul de calitative pentru aceste sume mici de bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *