Seriale Netflix

Netflix este unul dintre cele mai bune servicii de streaming, care s-a bucurat de una mare succes, mai ales in perioada de izolare din cauza coronavirusului. Cand lumea se plictisea inchisa in casa, cea mai buna solutie era vizionare mai multor seriale bune. Daca esti un fan al serialelor si nu mai sti la ce sa te uti, in randurile de mai jos voi descrie cateva dintre cele mai bune seriale de pe Netflix. 

Derry Girls este un serial foarte bun. Il are in prim plan pe studentul Erin Quinn si pe grupul sau ciudat de prieteni. In acea perioada sunt cateva probleme politice, dar studentii experimenteaza diverse iubiri, dau examene. Este un serial de comedie, se prezinta si modul de viata al familiilor irlandeze intr-o perioada mai grea. 

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker prezinta viata unei vaduve, Madam C.J. Walker. Ea incearca sa isi creeze propria productie de produse pentru ingrijirea parului si devine prima milionara din America. Se prezinta viata femeilor afor-americane la inceputul anilor 1990. 

Umbrella Academy este bazat pe seria de romane grafice ale cantaretului Gerrard Way. Este un serial de drama, dar si de comedie. Un miliardar merge sa adopte 7 copii, pentru a crea o echipa de supereroi. 

Giri/ Haji este un serial de drama si de crime. Cand este ucis un bancher japonez la Londra, se porneste un razboi intre bandele Yakuza din Tokyo si detectivul Kenzo Mori, care este expediat la Londra pentru a-si gasi fratele suspect si sa il aduca inapoi in Japonia. Intre timp mai apar si alti detectivi. Fiecare personaj are un scop bine definit de la inceput. 

Space Force este un serial de comedie bazata pe un tweet cu Donald Trump. Space Force este o noua filiala a armatei americane care avea ca scop sa mearga pe luna. 

The Last Dance este un documentar despre cea mai mare echipa de baschet. Se prezinte si actiuni petrecute in spatele scenei. La baza sta motivul pentru care Michael Jordan a devenit cel mai popular baschetbalist din toate timpurile. 

Money Heist prezinta o echipa de infractori care sparg Monetaria Regala din Spania si care au un plan foarte bine pus la punct, doar ca apar unele cazuri in care planul nu functioneaza. Personajele cu planuri diabolice interpreteaza rolul astfel incat ajung sa fie cele mai indragite personaje din serial. 

Peaky Blinders sunt niste mafioti ai anilor 1912. Tommy Shleby are cea mai mare putere in unitatea britanica, doar ca forta inamicilor creste foarte mult si ii pun in pericol familia. 

Acestea fiind spuse, daca esti un mare fan al serialelor si nu mai sti la ce sa te uiti, serialele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune care exista pe Netflix, una dintre cele mai mari platforme de streaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *