Laptopurile anului 2020

Avand in vedere ca anul acesta foarte multe persoane au lucrat de acasa, un laptop bun a fost nu doar o dorinta, ci o necesitate. Inca nu se stie ce se va intampla in toamna, iar daca se va lucra din nou de acasa, un laptop bun ar trebui cumparat cat mai repede, pentru ca in perioada martie-mai laptopurile au atins preturi destul de mari, pentru ca multa lume avea nevoie de ele. In randurile de mai jos voi prezenta cateva dintre cele mai bune modele de laptopuri din 2020.

Dell XPS 13 este cel mai bun laptop mic si costa 1,000 de dolari. Acest model este de top pentru ca are performante inalte, o durata de viata a bateriei foarte mare, un ecran de 13,3 inci. Performantele sale sunt potrivite pentru a se descurca cu orice tip de activitati, fie ele foarte complexe. Si procesorul de grafica este imbunatatit. 

HP Spectre x360 13 costa 1,050 de dolari si este cel mai bun laptop 2 in 1, adica se poate folosi atat pe post de laptop, cat si de tableta. Este dotat cu un procesor de-a 10-a generatie, are un cititor de amprente, o camera IR si este disponibil cu 4G LTE wireless, ceea ce inseamna ca poti sa lucrezi oriunde te-ai afla. 

Apple MacBook Pro (16-inci) este cel mai bun MacBook si se poate gasi la un pret de 1,999 de dolari. Are un hardware mai mare si alaturi de MacOS ofera cele mai bune performante, o durata lunga de viata a bateriei, iar ecranul are o rezolutie foarte buna. La acest laptop este de apreciat tastatura care nu este fluture.

Acer Swift 3 este cel mai ieftin laptop, costa 680 de dolari si este potrivit pentru rezolvarea sarcinilor mai simple, precum e-mail, procesoare texte. Este dotat cu procesoare AMD Ryzen 5 si Ryzen 7. Are tastatura iluminata, cititor de amprente, port USB-C si este foarte usor, cantareste 3 kg. 

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook este cel mai bun Chromebook si costa 279 de dolari pentru modelul de 64 GB si 299 de dolari pentru cel de 128 GB. Are un ecran de 10 inci, tastatura si touchpad detasabile. Are un ecran mic, asa ca daca ai nevoie la birou, poate vei vrea sa atasezi un monitor si se mai poate conecta o tastatura si un mouse wireless. 

Asus ExpertBook B9450 este cel mai bun laptop pentru business si costa 1,699 de dolari. Are un ecran de 14 inci, durata de viata a bateriei este lunga, rezista peste 16 ore.

Prin urmare, in functie de ce activitati ai, in functie de buget, poti sa iti alegi unul dintre cele mai bune laptopuri ale anului 2020, pentru a fi pregatit pentru necunoscutul din toamna, in ceea ce privesc restrictiile legate de coronavirus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *