Trucuri la Apple AirPods

Apple si-a lansat renumita pereche de casti wireless, AirPods, dar si AirPods Pro, in urma cu un an. Aceste 2 modele au avut un succes foarte mare, avand caracteristici foarte bune, asistentul vocal, Siri, o durata destul de buna a bateriei de 5 ore, iar carcasa mai ofera cateva ore de functionare. Intre cele 2 modele exista diferente, AirPods Pro au un design mai modern, functia de anulare a zgomotului, dar si functia de transparenta. Dar totusi, si AirPods sunt destul de bune si in randurile de mai jos voi prezenta unele trucuri ale acestor casti wireless care te vor ajuta.

Poti sa le asociezi cu telefonul ceea ce dureaza foarte putin. Nu trebuie sa le asociezi cu telefonul ori de cate ori le folosesti, pentru ca ele raman conectate daca utilizezi acelasi cont de iCloud. 

AirPods se pot folosi si daca nu ai un telefon Iphone sau alte dispozitive Apple. In spatele carcasei se afla un buton care permite sa functioneze castile cu alt dispozitiv. Trebuie sa pui castile in carcasa, sa ti acel buton apasat pana cand LED-ul se va aprinde. Apoi, trebuie sa apara setari de asociere Bluetooth pe dispozitivul pe care vrei sa il asociezi. Cand sunt folosite cu un alt dispozitiv care nu este Apple, unele functii nu mai functioneaza, precum oprirea muzicii atunci cand iti scoti casca sau controalele de redare. 

Pentru a economisi bateria castilor, poti sa folosesti o singura casca, iar cealalta sa stea in carcasa la incarcat, apoi le poti schimba. 

Se poate verifica starea bateriei castilor, dar si a carcasei. Trebuie sa deschizi carcasa, iar pe telefon se va afisa starea bateriei. Se mai poate adauga un widget cu bateria din Centrul de notificari. 

Daca ai un Apple Watch, poti sa asezi carcasa langa ceas si sa deschizi Centrul de control si sa apesi pe Baterie. Se vor afisa pe ceas starea bateriei, dar si statistici pentru carcasa si pentru casti. 

AirPods si AirPods Pro, au ambele asistentul vocal Siri. Asa ca, poti sa ii spui lui Siri sa controleze volumul, sa trimita un mesaj sau orice alta comanda. Dupa ce ai spus ”Hei, Siri”, volumul melodiei va scadea, ceea ce inseamna ca Siri este gata sa asculta comanda ta. 

IOS 13.2 pe Iphone sau iPad, Siri poate sa citeasca mesajele primite prin intermediul AirPods-urilor. Apoi, poti sa raspunzi la mesaj, spunandu-i lui Siri ce mesaj sa trimita. 

Se poate schimba numele AirPods-urilor. Trebuie sa intri la Setari- Bluetooth, apoi sa apesi pe pictograma „i” de langa numele AirPods-urilor si apoi poti sa introduci numele dorit. 

Asadar, daca ai si tu o pereche de AirPods sau AirPods Pro, sunt o serie de trucuri care iti vor fi de mare folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *