Reduceri la casti de Prime Day

Prime Day se apropie si multe persoane sunt din ce in ce mai entuziasmate si mai nerabdatoare sa isi cumpere produsele de care au nevoie la super oferte. Daca printre produsele de care ai nevoie se numara si o pereche de casti, esti norocos pentru ca vor fi o serie de modele de casti la reducere. Printre modele se incadreaza cele de la la Sony si Jabra. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre castile care vor fi la reducere de Prime Day, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Jabra Elite 45h costa 80 de dolari acum pe site, beneficiind de o reducere de 20 de dolari fata de acum cateva luni cand s-a lansat. Aceste casti sunt de tipul peste ureche, au o calitate buna a sunetului, designul lor este solid si sunt foarte confortabile. Punctul forte al acestor casti este calitatea apelurilor, pentru ca au o tehnologie dual-microfon si o functie care iti permite sa iti auzi si vocea ta, pentru a nu vorbi prea tare. Castile sunt disponibile in mai multe culori.

Sony WF-1000XM3 costa 178 de dolari acum, ceea ce inseamna ca vei economisi 52 de dolari. Au avut un pret de 230 de dolari, sunt unele dintre cele mai bune casti wireles, au un sunet foarte bun si au functia de anulare a zgomotului. Din pacate, ele nu sunt rezistente la apa sau la transpiratie, dar se pot folosi la antrenamentele mai usoare, unde nu se transpira foarte mult. Au conexiunea Bluetooth 5.0 cu suport AAC. 

Sony WF-SP800N se gasesc la un pret de 148 de dolari si iti permit sa economisesti 52 de dolari. Aceste casti wireless sunt un model sport si au functia de anulare a zgomotului. Sunt rezistente la apa, au IP55, au un sunet foarte bun, calitatea apelurilor este si ea foarte buna, iar functia de anulare a zgomotului functioneaza foarte bine, doar ca trebuie sa te asiguri ca vor sta bine in ureche.

Sony WF-XB700 Extra Bass se gasesc la un pret de 78 de dolari si vei putea economisi 52 de dolari. Sunt wireless, se potrivesc foarte bine in ureche, au o calitate a sunetului buna, doar ca nu la fel de buna ca a celor WF-1000MX3 sau WF-SP800N. WF-XB700 Extra Bass nu sunt atat de clar, iar basul este foarte puternic, dupa cum spune si numele. Sunt reziste la stropi, au IPX4.

Acestea fiind spuse, daca printre dispozitivele de care ai nevoie se numara castile, modelele de mai sus se afla acum la preturi foarte bune, dar de Prime Day este posibil sa aiba un pret mai mic decat acum. Asa ca, pe 13 octombrie va trebui sa fii pe faza pentru a nu rata o pereche de casti la cel mai bun pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *