Dell G5 15 SE- review

Daca ai nevoie de un laptop foarte bun, fie pentru munca, fie pentru divertisment sau scoala, exista multe laptopuri care sunt foarte bune si gata sa iti arate tot ceea ce ele pot. Dell G5 15 Special Edition este un nou laptop care este foarte bun si puternic si este modelul AMD al laptopului de gaming de 15 inci. Ce este drept, nu este un laptop ieftin, el costa 1,400 de dolari. Dar pentru un pret atat de mare, are multe de oferit, printre care un ecran de 144 Hz, grafica RX 5600M de la AMD si un procesor AMD Ryzen 7 4800H, care este mai bun decat procesorul de la Intel sau Nvidia. Pentru ca are un pret destul de mare, poti sa il urmaresti pentru a-l cumpara la reducere de Black Friday. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre el, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

In SUA se gasesc cele mai multe modele de AMD, doar ca sunt foarte scumpe, iar daca vrei un procesor bun, memorie RAM si spatiu de stocare mare, va trebui sa platesti o suma destul de mare. Modelele Intel sunt mai ieftine.

Dell a modernizat laptopurile sale, nu mai ai designul modelelor 5590, nu mai au orificiile laterale, ci porturile se afla in lateral, nu se mai afla in spate. Designul touchpad-ului este si el actualizat si seamana cu unul care se afla pe un laptop de afaceri. Este din plastic, dar se simte rezistent. Ecranul este foarte bun, are o rezolutie foarte buna, iar culorile sunt profunde. Are un afisaj de 144 Hz, care se gasesc mai ales la laptopurile de jocuri. 

Avand in vedere ca are un pret destul de mare, ofera performante foarte bune. Fiind dotat cu procesorul 4800H, se descurca mult mai bine, fata de alte laptopuri care au procesorul i7 de la Intel. El poate sa gestioneze 1080 fps, dar fara sa apara probleme, cum este cazul la alte modele. Atat grafica, cat si procesorul se imbina pentru a oferi un echilibru foarte bun intre performanta si durata de viata a bateriei.  Durata de viata a bateriei este de 5,9 ore, fiind destul de buna. 

Daca vrei un model mai ieftin, poti sa cumperi un model care este dotat cu procesoarele Intel, pentru ca se poate gasi la un pret de 750 de dolari, in timp ce un AMD poate sa aiba un pret de 900 de dolari. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop foarte bun pentru mai multe sarcini, Dell G5 15 SE este o alegere foarte buna, doar ca modelul AMD este mult mai scump decat modelul Intel, dar este mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *