Produse de la Walmart la reducere

Black Friday reprezinta o singura zi din luna noiembrie, dar sunt unele companii, precum Walmart care au campania de Black Friday ce se desfasoara fie pe mai multe zile, fie pe mai multe saptamani din aceasta luna. Se gasesc mai multe produse reduse pe site-ul celor de la Walmart, printre care televizor, laptop, aspirator, casti si multe altele. Daca vrei sa profiti de Black Friday, intra pe site-ul Walmart ca sa vezi ofertele. 

TCL 55 UI 4K UHD HDR Roku Smart TV costa 148 de dolari, are 55 inci, are un ecran 4K UHD cu HDR si are interfata Roku, care este una printre cele mai preferate. Vine la pachet cu o telecomanda vocala, are 4 intrari HDMI si Wi-Fi dual-band.

HP Pavilion Horizon Blue costa 379 de dolari si poti sa economisesti 160 de dolari. Are un ecran de 15,6 inci, este dotat cu un procesor AMD Ryzen 5 4500U, are un spatiu de stocare de 512 GB, ecranul are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, este un laptop subtire si usor si difuzoarele sunt actualizate. 

Aspiratorul fara fir Tineco A10 Dash costa 99 de dolari si poti sa economisesti 50 de dolari, are un motor puternic de 350 de wati si rezista 25 de minute la o singura incarcare si se transporta cu mare usurinta. 

AirPods Pro costa 194 de dolari si poti sa economisesti 55 de dolari si acest pret este unul cel mai mic inregistrat pana acum, deci profita de acest pret. 

Router Netgear Nighthawk AX3000 costa 99 de dolari si poti sa economisesti 70 de dolari, accepta Wi-Fi 6 si are viteze mari de la 600 Mbps si 2,4 Gbps si se gestioneaza din aplicatia Nighthawk.

Aspiratorul robot se conecteaza la Wi-Fi, Eufy RoboVac 25C costa 99 de dolari si poti sa economisesti 50 de dolari. Aspiratorul se poate controla prin aplicatia ce se instaleaza pe telefon, dar se poate controla si prin comenzi vocale prin Alexa sau Google Home. Poate sa faca diferenta intre podea si covor si evita scarile. 

Apple Watch SE de 40 mm costa 230 de dolari si poti sa economisesti 49 de dolari. Acest ceas s-a lansat in acest an, poate sa masoare nivelul de oxigen din sange si este prima reducere la care se gaseste acest ceas.

HP Pavilion i5 GTX 1650 costa 449 de dolari si poti sa economisesti 140 de dolari, este un laptop pentru jocuri, este dotat cu un procesor Intel Core i5-9300H, are un spatiu de stocare de 256 GB, ecranul are 15,6 inci, iar grafica este gestionata de Nvidia GeForce GTX 1650. 

Asadar, daca ai nevoie de unul dintre produsele de mai sus, intra pe site si profita de aceste preturi mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *