AirPods VS AirPods Pro

Compania Apple se poate lauda cu cele 3 perechi de casti pe care le-a creat, AirPods si AirPods Pro. Totusi, intre cele 2 modele exista cateva diferenta, iar cea mai vizibila este pretul, fiind diferenta de 100 de dolari intre ele. Daca vrei sa afli daca se merita sa cheltuiesti in plus 100 de dolari pentru castile Pro, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

AirPods din 2019 au avut un pret de 159 de dolari, dar a scazut la 130 de dolari. De multe ori, persoanele opteaza pentru acest model pentru ca este mai ieftin. Aceste casti sunt mai confortabile decat cele Pro, se potrivesc mai bine in urechile unor persoane. Chiar daca AirPods Pro au calitatea sunetului mai buna, AirPods-urile originale sunt mai confortabile. Modelul acesta nu are functia de anulare a zgomotului, de aceea nu este un model acceptat de catre toate persoanele, fiind din ce in ce mai multe persoane care vor casti cu functia de anulare a zgomotului. In locurile in care nu este asa mare galagie, castile se aud destul de bine, dar cand te afli intr-un loc mai zgomotos, calitatea sunetului scade. Sunt potrivite si pentru apelurile telefonice. Sunt multe persoane care folosesc aceste casti la antrenamente, doar ca ele nu sunt reziste la apa sau la transpiratie.

AirPods Pro aveau un pret de 259 de dolari, doar ca acum a scazut la 220 de dolari. Persoanele carora nu le place potrivirea AirPods-urilor originale, inseamna ca cea e la castile Pro va fi perfecta, se potrivesc mai multor tipuri de urechi. Varfurile castilor sunt din silicon si sunt moi si flexibili. Sunetul este mai bun la aceste casti, basul este mai mare si mai puternic. Basul mai puternic este datorat designului care izoleaza zgomotul, dar si a driverelor noi. Acest model are functia de anulare a zgomotului, deci in locurile foarte zgomotoase nu vei auzi nimic din jurul tau, doar muzica din urechi. Fiecare casca are cate 3 microfoane, care au rolul de a-ti auzi propia voce, pentru a nu vorbi prea tare, pentru a nu deranja apelantul. AirPods Pro sunt mult mai potrivite pentru antrenamente pentru ca sunt rezistente la apa si la transpiratie, avand certificare IPX4. In curand se va lansa caracteristica a sunetului ce va seamana cu cel surround. Ambele vor mai primi o functie de a se putea conecta automat intre dispozitive.

Acestea fiind spuse, diferenta de pret dintre AirPods originale si AirPods Pro este justificata prin faptul ca modelul Pro are un sunet mai bun, sunt potrivite pentru antrenamente, avand IPX4, au functia de anulare a zgomotului. Totusi, daca nu vrei sa cheltuiesti 100 de dolari in plus, modelul original nu este rau si se potriveste bine in urechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *