Samsung Galaxy S21- review

Chiar daca de obicei Samsung isi lanseaza noile telefoane in luna februarie, anul acesta se lanseaza mai repede. Samsung Galaxy S21 este cel mai ieftin si cel mai mic telefon al noi serii. Dar asta nu inseamna ca este foarte slab, pentru ca este dotat cu acelasi procesor ca si celelalte 2 telefoane. Samsung concureaza in acest mod cu Iphone 12, doar ca Samsung are mai multe abilitati decat Iphone 12. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Samsung Galaxy S21, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Samsung Galaxy S21 este disponibil pentru a se precomanda, iar in magazine va fi disponibil incepand din data de 29 ianuarie. Galaxy S21 este mai mic decat S20, iar pretul este mai mic si incepe de la 799 de dolari pentru versiunea de baza de 128 GB spatiu de stocare si memorie RAM de 8 GB.

Galaxy S21 are un ecran plat AMOLED de 6,2 inci, iar spatele cu finisaj mat se gaseste in mai multe culori, precum negru, alb, roz si violet. Rezolutia este mai mica, fiind acum Full HD+, doar ca nu este foarte vibizila aceasta diferenta, dar rata de actualizare este in continuare de 120 Hz. Senzorul de amprenta este tot in ecran, doar ca acea zona este mai mare, ceea ce inseamna ca deblocarea se va realiza mai repede. S21 nu mai are spatele din sticla ca celelalte 2 telefoane si nu este compatibil nici cu S Pen ca S21 Ultra.

Samsung Galaxy S21 are aproape aceleasi camere ca si modelul de anul trecut, dar modificarile se regasesc in software. Camera principala are 12 MP, cea ultra-larga este de 12 MP, iar teleobiectivul este de 64 MP ce ofera un zoom de pana la 3x. Camera frontala este de 10 MP, dar calitatea pozelor in modul de noapte si portret vor fi mai bune. Compania a mai introdus o functie noua, referitoare la video ce presupune filmarea cu mai multe camere deodata, si cu camera frontal si cu cea de spate.

Telefonul este dotat cu o baterie de 4000 mAh, fiind la fel ca cea de anul trecut. Se poate incarca rapid prin 25 W sau wireless. Telefonul nu mai este compatibil cu incarcatoarele de 45 W ca cele de anul trecut.

Telefonul va fi dotat cu Snapdragon 888 sau cu Exynos 2100. Memoria RAM este de 8 GB alaturi de un spatiu de stocare de 128 si 256 GB. Nu va mai avea niciun slot pentru cardul de memorie. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S21 este cel mai ieftin telefon al seriei, dar este in acelasi este un telefon bun ce va avea performante foarte bune, va realiza poze la fel de bune, deci daca nu iti permiti S21 Plus sau Ultra, acest telefon reprezinta este o alegere buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *