Casti wireless deschise

Unele dintre cele mai renumite perechi de casti wireless deschise sunt AirPods-urile, doar ca ele sunt mai scumpe decat alte modele de casti de la alte companii. Designul deschis presupune ca ele sa se produca o strangere etansa, iar acest lucru se efectueaza cu un varf de silicon, doar ca este posibil sa nu se potriveasca in fiecare ureche, astfel ca strangerea nu va fi suficient de puternica si va intra zgomot, plus ca basul nu este la fel de puternic, pentru ca zgomotul nu este izolat. Dar daca alergi sau esti motociclist, dar vrei ca in acelasi timp sa asculti si muzica, dar sa fii atent si la trafic, aceste casti cu un design deschis sunt o alegere excelenta. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti wireless deschise, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Samsung Galaxy Buds Live se pot gasi la un pret de 130 de dolari, sunt acele casti care au un design in forma de bob de fasole, dar cu toate acestea calitatea sunetului este foarte buna si sunt niste casti inovative. Sunt foarte confortabile si se potrivesc in majoritatea tipurilor de urechi, ceea ce ajuta la reducerea zgomotului. Ele se descurca bine chiar si in timpul apelurilor si zgomotul de fundal este redus, iar apelantii te vor auzi foarte bine. Anularea zgomotului este doar activa si sunt rezistente la apa, au IPX2.

Castile Bose Sport  costa 199 de dolari si nu au aspectul traditional al altor casti, pentru ca acestea au niste carlige ce se fixeaza in jurul urechii pentru o fixarea mai buna si ele nu se introduc in urechi. Designul nu este pe placul tuturor. Ele sunt rezistente la apa, au IPX4.

1More Comfo Buds costa 50 de dolari si seamana destul de mult cu AirPods-urile. Varfurile ce se introduc in urechi sunt destul de mici. Calitatea sunetului nu este prea buna, dar este decenta, sunt confortabile si se descurca bine in timpul apelurilor. Vin la pachet cu o carcasa de incarcare ce este compacta. Ele sunt rezistente la apa, au IPX5.

Earin A-3 costa 199 de dolari si ofera o calitatea a sunetului buna, decenta, dar mai buna decat cea de la AirPods, dar basul nu este prea puternic. Sunt potrivite si pentru apeluri. Durata de viata a bateriei este de 5 ore si sunt rezistente la apa, au IPX52.

TaoTronics SoundLiberty 95 costa 40 de dolari, au drivere de 13 mm, calitatea sunetului este destul de buna si se descurca bine si in apeluri si ofera reducerea zgomotului. Sunt sigure, ele se fixeaza bine in urechi.

Asadar, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless deschise, AirPods-urile nu sunt singurele care sunt bune, mai exista si alte modele bune si chiar mai ieftine decat ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *