Cele mai bune telefoane de business pentru 2021Cand vine vorba despre cumpararea unui telefon personal, pe care sa il folosesti pentru propriile interese, poate ca iti este mai usor sa alegi dintr-o gama variata de modele de pe piata. Dar, daca esti un om de afacere si ai nevoie de un telefon de business, poate ca iti va fi mai dificil sa alegi un telefon potrivit pentru acestui domeniu. De aceea, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune telefoane pentru business pentru acest an.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra costa 1,099 de dolari si este un telefon foarte bun pentru afaceri. Seria Note de la Samsung inca de la inceput a fost conceputa pentru a servi ca telefon de business, unul dintre principalele avantaje fiind S Pen. Acest model are functii avansate si foarte utile, serveste ca telecomanda si multe altele. Pe langa acesta, este dotat cu un procesor foarte puternic ce ofera performante foarte bune, Snapdragon 865 Plus sau Exynos 990 in functie de regiune. 

iPhone 12 costa 829 de dolari si ofera o productivitate foarte mare, avand conectivitate 5G, un afisaj OLED, are camere foarte bune de spate, tehnologia inovatoare 5G. Si celelalte modele ale seriei, iPhone 12 Pro si Pro Max sunt foarte potrivite pentru acest domeniu.

Samsung Galaxy S20 costa 999 de dolari, ofera performante foarte bune, fiind dotat cu Snapdragon 865 sau Exynos 990, este un telefon 5G, ecranul este clar si luminos si durata de viata a bateriei este de 4,000 mAh. In plus, camerele sale sunt foarte bune.

Google Pixel 5 costa 699 de dolari este primul telefon de gama medie al companiei, pentru a pana acum telefoanele Pixel erau de top. Acesta are o interfata Android foarte buna, chiar cea mai buna. Performantele nu sunt cele mai puternice, pentru ca procesorul este mai vechi si mai slab, fiind Snapdragon 765G, dar are conectivitate 5G si camere foarte bune.

iPhone SE 2020 este primul telefon de la Apple care este mai accesibil si chiar daca are designul mai vechi asemanator cu iPhone 8, functiile sunt similare cu iPhone 11, pentru ca are incorporat procesorul sau, A13 Bionic. Este potrivit pentru afaceri, mai ales daca nu ai nevoie de un telefon de top, dar preferi IOS.

Samsung Galaxy S20 Ultra costa 915 dolari si este potrivit pentru afaceri avand un ecran mare de 6,9 inci, o baterie mare de 5,000 mAh, performante puternice, avand procesorul Snapdragon 865 sau Exynos 990.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un telefon potrivit pentru business si nu sti care ti se potriveste atat tie, cat si activitatilor tale, acestea sunt unele dintre cele mai bune de pe piata pana la momentul prezent.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *